Mitä tarkoittaa 😝 “siristävät kasvot ja kieli” emoji?

Siristävät kasvot ja kielen näyttö (Squinting Face with Tongue) 😝 emoji käytetään usein välittämään leikkisyyden, typeryyden, tai vitsailun tunnetta. Emojia käytetään usein vastauksena johonkin hauskaan, huvittavaan tai vitsaillessa muiden kanssa.

 • Mitä tarkoittaa 😙 “Suutelevat kasvot hymyilevin silmin” emoji?

  Emoji 😚 “Suutelevat kasvot hymyilevin silmin” käytetään usein välittämään tunteita kiintymyksestä, rakkaudesta tai ystävällisyydestä. Se voi edustaa lempeän tai helläsuudelman lähettämistä jollekin joko romanttisesti tai platonisesti. Emoji voi myös välittää lämmön, ystävällisyyden tai läheisyyden tunteen yksilöiden välillä. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan arvostusta tai kiitollisuutta pehmeällä ja hellästi. Emojin englanninkielinen nimi on “Kissing face with smiling…

 • Mitä tarkoittaa 😂 “ itkunauruemoji” emoji?

  Kasvot, joilla on ilon kyyneleet 😂 emojia (Face with Tears of Joy) käytetään usein ilmaisemaan, että jokin on hauskaa sekä äärimmäistä huvitusta tai naurua. Emoji tarkoittaa siis kuvannollisesti sitä, että jokin on niin hauskaa nauraessa tulee kyyneleet silmistä.

 • Mitä tarkoittaa 😝 “siristävät kasvot ja kieli” emoji?

  Siristävät kasvot ja kielen näyttö (Squinting Face with Tongue) 😝 emoji käytetään usein välittämään leikkisyyden, typeryyden, tai vitsailun tunnetta. Emojia käytetään usein vastauksena johonkin hauskaan, huvittavaan tai vitsaillessa muiden kanssa.

 • Mitä tarkoittaa 🌈 “sateenkaari” emoji?

  Sateenkaari (Rainbow) 🌈 emoji ilmaista erilaisia positiivisia tunteita, kuten onnea, yhteenkuuluvuuden tunnetta, toivoa ja onnea. Sateenkaarilipun emojin 🏳️‍🌈 ohella sitä käytetään yleisesti ilmaisemaan LGBTQ-identiteettiä ja ylpeyttä. LGBTQ lyhenne tarkoittaa seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen viittaavista sanoista. Samasta lyhenteestä käytetään toisinaan sanaa sateenkaari-ihmiset.

 • Mitä tarkoittaa 🤢 “pahonvointi” emoji?

  Pahoinvointi / pahoivoivat kasvot (Nauseated Face) 🤢 emoji käytetään yleisesti ilmaisemaan pahoinvointia, inhoa tai sairautta. Emojia voidaan käyttää vastauksena johonkin epämiellyttävään tai vastenmieliseen, joko kirjaimellisessa merkityksessä (kuten pahoinvointi) tai kuvaannollisemmalla tavalla (ilmaisee voimakasta paheksuntaa). Emojia voidaan esimerkiksi käyttää vastauksena vastenmieliseen kommenttiin, pahaan hajuun tai mihin tahansa muuhun, joka herättää inhoa tai vastenmielisyyttä.

 • Mitä tarkoittaa 😤 “nenästä tulee höyryä” emoji?

  Nenästä tulee höyryä (Face with Steam from Nose) 😤 emoji kuvastaa erilaisia negatiivisia tunteita, kuten turhautumista, ärsytystä tai uupumusta. Emojia käytetään usein ilmaistakseen tunteitaan kyllästyneisyydestä, ylikuormituksesta tai tyytymättömyydestä tilanteeseen.


Copyright 2023 useinkysyttya.fi

Comments

Vastaa